Προφίλ Εταιρείας

H εταιρεία "Αποστολάς Ταμειακά Συστήματα" ιδρύθηκε το 1995 από τον Αποστολά Βασίλειο. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας δημιουργήθηκαν σταθερές και υγιείς βάσεις για τη συνεχόμενη εξέλιξη της εταιρείας στο χώρο των ταμειακών συστημάτων, λύσεων μηχανοργάνωσης, πληροφορικής και δικτύων.

Το παρόν

Σήμερα, η εταιρεία Αποστολάς Ταμειακά Συστήματα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων, λύσεων μηχανοργάνωσης και υψηλή τεχνογνωσία καθώς η ομάδα εργασίας της εταιρείας απαρτίζεται από στελέχη με εμπειρία στο χώρο των ταμειακών συστημάτων. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από Μηχανικούς Ηλεκτρονικούς και Μηχανικούς Πληροφορικής και Επικοινωνιακών Συστημάτων (Πτυχιούχοι Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Πολυτεχνείου).

Μέσα από τα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ταμειακές μηχανές, ζυγαριές, ρολόγια προσωπικού, ανιχνευτές πλαστών χρημάτων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, bar code scanners, εκτυπωτές, φωτοτυπικά, εμπορικές εφαρμογές, και λύσεις πληροφορικής προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία που θέλει να βελτιώσει την ποιότητα και την οργάνωση της επιχείρησης του.

Κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης η εταιρεία Αποστολάς Ταμειακά Συστήματα είναι σε θέση να προσφέρει την ολοκλήρωση της μηχανοργάνωσης από το διαδίκτυο μέχρι την εμπορική εφαρμογή με την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών (ιστοσελίδες) και την επικοινωνία μεταξύ τους.

Το μέλλον

Η συνεχόμενη παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας καθώς και η ικανότητα του ανθρώπινου δυναμικού της ομάδας εργασίας να παρακολουθεί τις εξελίξεις συμμετέχοντας σε σεμινάρια, εκθέσεις και αναπτυξιακά έργα, δίνει το πλεονέκτημα στην εταιρεία της εξασφάλισης παροχής ποιοτικών λύσεων που συμβαδίζουν πάντα με τις ανάγκες της εποχής.

Επισκεφθείτε μας σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία, να σας ενημερώσουμε με νέες ιδέες και προτάσεις για την επιχείρηση σας.

Δείτε συνοπτικό προφίλ της εταιρείας εδώ.